Mădălina Ghenea a apărut pe coperta revistei Grazia din Mexic

  de - | 9 November 2021, 9:57 PM | Monden

  0

  (foto: Wikipedia)

  Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, Mădălina Ghenea bifează realizare după realizare. Acum, ea se poate mândri cu apariția pe coperta revistei „Grazia” din Mexic, scrie profm.ro.

  Mădălina Ghenea joacă în „House of Gucci”, film ce va fi lansat în curând și în care apar nume mari din showbizul internațional, precum Lady Gaga, Al Pacino, Jared Leto. Cu această ocazie, actrița a fost invitată să apară pe coperta revistei Grazia din Mexic, în care a vorbit și despre rolul pe care-l joacă în această producție.

  Mădălina Ghenea, care interpretează rolul Sophiei Loren în „House of Gucci”, a fost nevoită să călătorească în Mexic pentru acest pictorial, ce a fost realizat în Centro Ceremonial Otomi. Actrița a îmbărcat creații vestimentare ce aparțin, evident, casei de modă Gucci.

  Sursa: profm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.