sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mădălin Milak, băiatul dispărut în urmă cu un an din Sântana, a fost văzut la Podgoria!

  de Lucian Dănilă | 28 octombrie 2019, 4:50 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Scriam în această dimineață că un adolescent de 15 ani din Sântana a dispărut de acasă în urmă cu un an, în octombrie 2018. De atunci nu se mai știe nimic de el…

  Băiatul are următoarele semnalmente: 1,60 m., 57 de kg., păr șaten, tuns scurt și ochi căprui.

  Am fost contactați în această după amiază de o persoană care spune că l-a tot văzut în ultima perioadă în zona Podgoria, din Arad.

  „L-am tot văzut la tomberoane, în spate la Big Chicken. Mi-a tot cerut țigări și bani. Când l-am întrebat unde stă, mi-a spus că în spate la Liceul Industrial 2 – Iuliu Maniu, la centrul acela pentru minori. Nu știu ce să zic. Ultima dată l-am văzut sâmbătă. Seamănă izbitor, dar nu mi-a spus niciodată numele lui”, ne spune Daniel.

  O altă persoană, Cristian, spune că l-a văzut tot sâmbătă lângă McDonalds. „Am vorbit cu el sâmbătă. Mi-a spus că are 15 ani și că e din Oradea dar stă în Sântana. Mi-a spus că lucrează în construcții”, spune Cristian.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea minorului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.