Măcel într-o gospodărie din Zăbrani: o sexagenară bolnavă psihic și-a ucis soacra de 80 de ani, mielul străzii și un câine

  de Special Arad | 20 august 2014, 3:35 PM | Știri Arad

  1

  O bătrână octogenară a fost omorâtă, azi dimineață, de fosta ei noră, în vârstă de 60 de ani, deși nu s-au descoperit răni pe trupul neînsuflețit al victimei, în afară de leziunile de pe mâini, semn că femeia a încercat să se apere. Autoarea fizică și morală a macabrei întâmplări era în evidențele psihiatrilor ca suferind de schizofrenie într-o formă relativ ușoară – dar vârsta, antecedentele și probabil mulți alți factori i-au declanșat o criză spontană… din care n-a scăpart nimeni viu.

  Astfel, bolnava a început prin a înjunghia mielul – cunoscut de toată strada ca fiind un fel de mascotă a locului -, a incendiat animalul, după care a continuat prin a omorî câinele gospodăriei, iar pentru că „bătrâna nu tăcea” (conform declarației unui martor), a omorât-o și pe ea.

  Trupul neînsuflețit al bătrânei  a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei, examen care va stabili cauzele propriu-zise ale decesului.

  Nepoții bătrânei au lăsat-o, pentru trei zile – cât erau aceștia plecați în Austria – în grija fostei nurori. Femeia a spus anchetatorilor că de dimineață s-a certat și s-a bătut cu bătrâna. Conform șefului Serviciului Investigații Criminale al IPJ Arad, Adrian Șimon, „suspecta a fost internată la Spitalul de Psihiatrie, iar specialiștii vor trebui să se pronunțe asupra discernământului acesteia. În caz că va fi diagnosticată ca fiind lipsită de discernământ, femeia va fi internată într-una dintre cele trei clinici de pe teritoriul României unde asemenea cazuri sunt incarcerate”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.