luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Măcel” în Podgoria Aradului – vineri noaptea mai multe localuri și pensiuni au fost „călcate” de instituțiile statului. Pensiunea Konak, de la Ghioroc, cea mai „șifonată”

  de O. Peniță | 20 iulie 2020, 1:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În contextul îndemnurilor premierului, făcut către toate instituțiile de control ale statului, de a fi verificate terasele și locațiile unde există posibilitatea încălcării regulilor stării de alertă, zona Podgoria Aradului a fost ținta Statului la finalul săptămânii trecute. Astfel, vineri noaptea, din informațiile pe care le deținem, reprezentanți ai ISU, DSV, DSP, ITM și Poliție, toți din Arad, au verificat mai multe terase, restaurante și pensiuni din zona amintită și peste tot unde au găsit nereguli au fost aplicate amenzi usturătoare.

  Sursele noastre susțin că Pensiunea Konak de la Ghioroc a ieșit cea mai „șifonată” în urma controlului, acolo unde, pe la 12,30 noaptea, era mulți oameni în incinta dotată cu piscină (patronul a susținut în fața controlului că nu era nimic organizat, dar că nu putea închide ușa oamenilor, aceștia fiind clienți), mulți părăsind cu rapiditate locul la vederea sosirii echipelor de verificare.

  Aceleași surse susțin că și DSP va aplica o amendă, dar pe persoană fizică, patronului pensiunii Konak, știut fiind faptul că dacă aceasta (amenda) ar fi pe persoană juridică ar atrage după sine închiderea locației.

  Din câte cunoaștem, a fost verificat si restaurantul „Roca Brună” de la Păuliș, însă nu ar fi fost găsite probleme.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.