miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Luptătorul K1, Daniel Ghiță, a ajuns la Judecătoria Ineu! Apără satul Nadăș

  de Lucian Dănilă | 11 februarie 2016, 11:49 AM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Campionul Daniel Ghiță se află astăzi la Judecătoria Ineu (județul Arad) în prima acțiune a Patrulei lui Vlad Țepeș, aceea de a-i susține pe sătenii din Nadăș aflați într-un proces prin care încearcă să-și salveze satul de la o retrocedare cu cântec.

  Potrivit liderului PRU, deputatul Bogdan Diaconu, „astăzi de la ora 8.00, în fața Judecătoriei Ineu (Arad), are loc prima acțiune a Patrulei Vlad Țepeș: susținerea sătenilor din Nadăș amenințați să rămână pe drumuri în urma unei așa zise retrocedări, de fapt o tâlhărie la drumul mare prin care este furat un sat întreg, iar oamenii scoși afară din casele lor! Marele campion și patriot Daniel Ghiță, membru în Partidul România Unită și coordonator al Patrulei Vlad Țepeș, este astăzi la Ineu alături de alți membri ai Patrulei pentru a le arăta sătenilor din Nadăș că România este alături de ei și că nu-i vom lăsa dați afară din casele lor! Dreptate pentru români!”, scrie stiripesurse.ro.

  Iată ce a postat ieri Daniel Ghiță pe contul său de Facebook.

  ghita 2

  ghita 1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daniel Ghiță a avut niște probleme personale și nu a putut veni. În schimb a fost prezent Grupul de solidaritate (din București)cu sătenii din Nadăș, de fapt, toți cei care au simțit că ”sunt Nadăș/ Nadăș e România”; de asemenea au venit și reprezentanți PRU (dar parcă mai retrași). Grupul bucureștean a împărțit tuturor celor prezenți tricouri albe cu inscripțiile menționate. Dezbaterea cauzei a durat 10 min. Avocatul Colțeelor a cerut continuarea executării silite a fam Biriș în timp ce avocata satului Nadăș a accentuat faptul că nu se poate trece la judecarea cauzei fără cercetarea dosarului de fond. Judecătorul din Lipova, absolut depășit de situația presantă din sală – a amânat cauza. Din ce în ce mai multe grupuri, asociații, organizații, oameni simpli din toate colțurile țării se alătură cauzei satului NADĂȘ. Indiferent de interesul MAJOR al retrocedării, satul NADĂȘ com. TAUȚ jud Arad va rămâne la locul lui cu oameni și case. Iar fam Colțeu își va găsi -însfârșit- locul după 10 ani de înșelăciuni și abuzuri făcute exclusiv cu ajutorul tuturor celor care au avut și au acest dosar în mână!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.