Luni vine la Arad „Caravana Ligii Studenților din Străinătate”

  de Special Arad | 25 septembrie 2014, 11:37 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Luni, 29 septembrie, la ora 11,  voluntarii LSRS vă invită la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad, pentru a purta o discuție despre posibilitățile de studii în străinătate, evenimentul făcând parte din proiectul „Caravana Ligii Studenților din Străinătate”.

  Cei prezenţi vor putea afla informați despre aproape orice aspect legat de studiile în Italia, prin seminarul interactiv susţinut de foştii şi actualii studenţi români de acolo. În paralel cu aceste seminarii se vor organiza și mini-conferințe, structurate în așa fel încât să implice activ persoanele prezente. Acestea vor fi susținute de speakeri consacrați, absolvenți ai unor universități din străinătate, cu care tinerii vor putea purta discuții direct despre experiența academică în străinătate.

  carav

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.