Luni, marți, miercuri și joi, cinci sate din județ vor rămâne fără curent pentru câteva ore

  de Special Arad | 22 iulie 2020, 6:17 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad anunță noi întreruperi programate din cauza unor lucrări de reparaţii şi întreţinere a instalaţiilor şi reţelor electrice.

  Luni , 27 iulie, între orele 9:00 – 17:00, vor rămâne fără curent locuitorii satelor Păiușeni și Luncani.

  Întreruperea programată va continua pentru cei din Păiușeni și a doua zi, marți, 28 iulie, tot între orele 9:00 – 17:00.

  Miercuri, 29 iulie, în același interval orar, se va opri furnizarea curentului electric în satele arădene Valea Mare și Chier, iar joi, 30 iulie, tot între orele 9:00 – 17:00, în satul Poiana.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Aceste întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, anunță compania E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad .

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.