duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL

  de Special Arad | 26 octombrie 2021, 10:34 AM | Naţional | Politikos

  0

  Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat marți, în plenul Camerei Deputaților, demisia din grupul parlamentar liberal.

  Conform sursei citate, mai mulți parlamentari liberali au anunțat în ultima perioadă că îl vor urma pe Orban într-un alt partid, dacă acesta va părăsi PNL. De asemenea, Ludovic Orban a acuzat că actuala conducere PNL a luat decizii iraționale, impuse de Klaus Iohannis, care au condus la căderea Guvernului, ruperea coaliției majoritare cu USR și prăbușirea partidului în sondajele de opinie.

  Pentru salvarea liberalismului autentic, este nevoie de o nouă forță politică de continuare a doctrinei lăsată moștenire de Brătieni, a mai apreciat acesta.

  Orban e membru PNL din 1990. A condus Partidul Național între 2017 și 2021 și a ocupat funcția de prim-ministru între 4 noiembrie 2019 și 7 decembrie 2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.