duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările la noul spital de la Lipova, în valoare de 5 milioane de euro, aproape de final | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 11 mai 2020, 1:02 PM | Lipova | Știri Arad | Topic special

  0

  Lucrările de la noul spital din Lipova se apropie de final. Primarul Jichici anunță că acestea sunt finalizate în proporție de 90% și că o dată inaugurat, spitalul va deservi întreaga vale a Mureșului. Investiția a fost realizată din bani guvernamentali, prin Compania Naţională de Investiţii.

  „Spitalul orășenesc Lipova, o investiție de aproximativ 5 milioane de euro și cu siguranță cea mai importantă realizare din 1989 și până astăzi, se îndreaptă spre final, stadiul lucrărilor fiind de peste 90%. Ca și construcție este fără doar și poate cel mai modern spital din județ având: filtre ultra-violete, gaze medicale prin pereți, filtre de aer, sistem de degivrare a scărilor,instalațiile de încălzire realizate pe bază de cupru medical, camere tehnice specializate, buncăr atomic, două lifturi, rampă pentru salvare, stație de oxigen, panouri solare etc.

  În ultimele săptămâni, am primit și mobilierul care cuprinde: paturi de recuperare, paturi pentru interne, paturi ATI, paturi pentru nou născuți, mese ginecologice etc. și care urmează să fie montat zilele următoare.

  Mă bucur enorm că un astfel de proiect se va finaliza la Lipova și sper ca acesta să deservească întreaga vale a Mureșului. Doamne Ajută!”, a declarat Iosif Mircea Jichici, Primarul Orașului Lipova, pe pagina oficială de Facebook a instituției.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.