Lucrările la drumul Pâncota-Târnova-Buteni au ajuns la Șilindia. De asemenea, lucrările la alte drumuri din județ avansează și ele

  de Special Arad | 8 iulie 2020, 5:10 PM | Şilindia | Știri Arad

  0

  Lucrările de la Șilindia

  Consiliul Județean Arad (CJA) anunță că pe șantierul drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni astăzi s-a lucrat cu mare intensitate la Șilindia. S-a așternut stratul de piatră spartă și s-au efectuat excavații în rampă, pe banda dreaptă a podului. Se lucrează și în interiorul comunei, dar și la periferie.

  „Lucrările avansează bine, iar Consiliul Județean are pe teren echipe care verifică să fie de calitate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Drumul județean Pâncota-Târnova-Buteni face parte din proiectul Arad-Șiria-Pâncota-Târnova-Buteni-Moneasa, prin care, cu o investiție de peste 33,5 milioane de euro din fonduri europene, Consiliul Județean leagă municipiul Arad de stațiunea Moneasa cu drumuri 100% modernizate. Lungimea totală a șantierului depășește 90 km.

  Concomitent, CJA anunță și proiectul de modernizare a drumului județean Sintea Mică-Sîntana, în valoare de 14 milioane de lei, este în plină desfășurare, ajungând astăzi în comuna Olari, iar constructorii care modernizează drumul județean Bârsa-Sebiș-Moneasa-limită județ Timiș au ajuns să pregătească pentru asfaltare satul Rănușa. Despre acest proiect din urmă, aceștia anunță că este o parte a investiției prin care municipiul Arad va fi legat de stațiunea Moneasa, valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 33,5 milioane de euro, iar lungimea drumului modernizat este de 90 km (Arad – Șiria – Pâncota – Târnova – Buteni – Sebiș – Moneasa – limită județ Bihor).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.