luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările de reparație a intersecției din fața Consiliului Județean, ajunse la final

  de - | 1 noiembrie 2017, 9:41 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Primăria municipiului Arad anunţă încheierea lucrărilor de reparaţii executate la nivelul intersecţiei străzilor Corneliu Coposu şi Miron Costin.

  În zona anterior menţionată s-au realizat următoarele lucrări: rezarea părții carosabile, ridicarea capacelor de canal la cotă și așezarea primului strat de mixtură, respectiv al celui de-al doilea, de uzură.

  Din dorinţa de a afecta cât mai puţin traficul într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din muncipiul Arad, echipele de muncitori au executat mare parte din lucrări pe timpul nopţii. Când s-a intervenit în condiţii de trafic nerestricţionat, a fost solicitată prezenţa poliţiştilor locali în intersecţie.

  Municipalitatea arădeană îşi cere scuze pentru discomfortul generat de aceste lucrări şi le mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.