duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările de reabilitare la Judecătoria din Lipova şi din Gurahonţ au fost finalizate

  de Special Arad | 24 decembrie 2019, 8:33 AM | Gurahonţ | Lipova | Știri Arad

  0

  Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad informează că lucrările de reabilitare demarate la Judecătoria Lipova şi la Judecătoria Gurahonţ au fost finalizate, activitatea celor două instanţe desfăşurându-se în condiţii optime.

  Lucrările de reabilitare a clădirilor în care funcţionează Judecătoria Lipova şi Judecătoria Gurahonţ au început în luna octombrie a acestui an.

  La Judecătoria Lipova au fost efectuate lucrări de reparaţii şarpantă şi învelitoare, valoarea totală a investiţiei fiind de 147.971,83 lei, iar la Judecătoria Gurahonţ au fost efectuate lucrări de reparaţii la instalaţia electrică, valoarea totală a investiţiei fiind de 150.275,58 lei.

  De asemenea, în toamna acestui an, la sediul Judecătoriei Gurahonţ au fost efectuate lucrări de reparaţii curente, constând în înlocuire geamuri, uşi, zugrăveli şi placări cu gresie şi faianţă, în încăperile şi holul din incinta instituţiei.

  Valoarea totală contractului de execuţie a fost de 66.555 lei, din care 63.000 lei de la bugetul de stat şi 3.555 lei din venituri proprii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.