duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările de reabilitare a taberei de la Căsoaia ar urma să fie finalizate în toamnă

  de Special Arad | 17 august 2022, 4:14 PM | Administraţie

  0

  În toamna anului 2021, Consiliul Județean a început procedurile de achiziție pentru reabilitarea taberei de la Căsoaia, valoarea contractului fiind de circa 94.000 euro, din fonduri nerambursabile de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Acum, vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Bulbuc, a făcut o vizită pe șantier, în urma căreia anunță că lucrările vor ajunge la final în această toamnă.

  „Tabăra de la Căsoaia reprezintă cel mai bun exemplu de dezvoltare privind oportunitățile pentru tinerii noștri.
  M-am întâlnit și am discutat cu toți cei implicați în proiectul de modernizare a Taberei Căsoaia – proiectantul, constructorul, dirigintele de șantier și, nu în ultimul rând, cu reprezentanții Centrului Cultural Județean – pentru a vedea stadiul lucrărilor.
  Investiția constă într-un teren multifuncțional (unde se va începe montarea covorului sintetic), dotarea taberei cu aparate de fitness, mese de tenis de masă și de table-fotbal și un foișor cu capacitate de 100 de persoane – toate acestea însoțite de reamenajarea spațiului verde, pentru a integra în natură aceste noi facilități de care dispune Tabăra Căsoaia.
  În toamnă finalizăm toate lucrările și să oferim copiilor din județul Arad și nu numai o oportunitate de a-și petrece timpul liber –vacanțe, sfârșituri de săptămână etc – în mijlocul naturii, într-un cadru de relaxare diferit de obișnuința cotidiană”, a spus Ionel Bulbuc, vicepreședintele CJ Arad.

   

  (sursă foto: Ionel Bulbuc, Facebook)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.