Lucrările Companiei de Apă au ajuns între intersecția cu strada I.C. Brătianu şi cea cu strada Sabin Drăgoi

  de Special Arad | 28 June 2022, 1:29 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Lucrarea derulată în cadrul contractului „CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad” continuă pe Bulevardul Vasile Milea, tronson cuprins între intersecția cu strada I.C. Brătianu şi intersecția cu strada Sabin Drăgoi şi constă în execuţia unei săpături deschise în vederea montării unei lungimi de 240 m de conductă DN700.

  Această lucrare va ocupa o banda de circulaţie, traficul urmând să fie deviat, unde este cazul pe banda opusă.

  În această perioadă, în municipiu se mai lucrează pe Calea Radnei, în intersecţia cu str. Mioriţa şi pe Calea Aurel Vlaicu, în proximitatea traversării de cale ferată, iar în perioada următoare vor fi redeschise încă trei fronturi de lucru: pe strada Sabin Drăgoi, pe strada Războieni, tronson intersecţie cu strada Mierlei – intersecţie cu str. Vişinului şi pe strada Nicolae Titulescu (în dreptul Viaductului).
  Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu.

  CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.
  Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: proiecte.caarad.ro.

  „Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, recomandăm participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative, dorind totodată să mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transimte Compania de Apă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.