duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Când încep lucrările în forță pe bucata situată între Margina și Holdea din Autostrada Vestului

  de Special Arad | 31 ianuarie 2024, 8:23 AM | Regional

  1

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Mult așteptata deschidere a șantierului de pe segmentul lipsă din Autostrada Vestului, între Margina și Holdea, de nici 10 km, în Timis, e programată pentru luna martie, potrivit opiniatimisoarei.ro.

  Anunțul a fost făcut, marți seară, de către ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

  „Undeva în martie se intră la lucrari. E o companie românească, acea companie celebră, a câștigat acel contract, s-au depășit diverse faze care țin de mediu, de Romsilva, lucrurile de dinainte de faza de execuție. Din discuțiile pe care le-am avut cu constructorul, în martie se intră la execuție, efectiv”, a declarat Sorin Grindeanu.

  Din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor, tronsonul de autostrada trebuie să fie gata în 2 ani.

  „ 2026 e termenul maxim limită, pentru că e finanțat prin Planul National de Redresare și Reziliență”, a precizat Sorin Grindeanu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa speram. Dar nu mai sper sa aflu, cu subiect și predicat, care e epopeea acestei situații. Cât ne costa (nu timpul și viata noastra) aceasta întârziere și care sunt motivele pentru care s-a ajuns la întârzieri, procese ( eventual verdictul) și o estimare doar a carburantului risipit.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.