duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lucrările la drumul Seleuș-Șicula, realizate în proporție de 30%

  de Special Arad | 22 mai 2024, 1:23 PM | Seleuş | Şicula | Știri Arad

  0

  Comunicat. Lucrările pe drumul Seleuș-Șicula, finanțate de Consiliul Județean Arad, sunt realizate în proporție de 30%, ajungând la faza realizării acostamentelor.

  Lucrările fac parte din proiectul strategic de modernizare a 70 de kilometri de drumuri din nordul județului. Lungimea acestui tronson este de 6,3 km.

  În prezent se muncește, după consolidarea fundației, la acostamente și se realizează burdușiri.

  Tronsonul Seleuș-Șicula este un prim pas pentru modernizarea întregii rețele din nordul județului, un proiect strategic finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Am semnat deja contractul cu Agenția de Dezvoltare regională și urmează licitațiile pentru toate drumurile: Mișca-Apateu-Berechiu, Șicula-Cermei, Șepreuș-Cermei, Cermei-Vasile Goldiș și Cermei-Berechiu-limită județ spre Bihor, după cum transmite Consiliul Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.