joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Încă o lucrare din ciclul „las’ că-i bine și așa”, pe Calea 6 Vânători

  Nu puține sunt exemplele în oraș de lucrări de mântuială, atunci când se sparge asfaltul pentru a înlocui câte o țeavă în oraș. Un astfel de exemplu negativ ne-a fost adus în atenție de un cetățean care nu apreciază defel, cum este și normal, lucrurile de mântuială. Prezentăm astfel la rubrica „Telefonul Cititorului” cârpeala efectuată lângă grădinița de pe Calea 6 Vânători.

  „Așa se recepționează lucrările de reabilitare pentru strada 6 Vânători, în spatele blocului, lângă grădinița cu program săptămânal, după ce groapa respectivă a zăcut în neant vreo două săptămâni de zile. Oare nu se poate trage nimeni la răspundere pentru mizeria asta?”, ne-a scris cititorul.

  Astfel de „cârpelile” sunt chiar ilegale, întrucât Consiliul Local chiar a emis o Hotărâre Locală în 2018, prin care se impune refacerea completă a suprafeței afectate de astfel de lucrări în subteran, nu doar peticirea lor.

  Pe acest considerent, am contactat Primăria Arad pentru a afla cum a fost efectuată recepția lucrărilor, însă purtătorul de cuvânt ne-a informat că săpăturile nu aparțin municipalității, ci companiei de gaz, fiind vorba de o intervenție la conductele de gaz. Despre refacerea porțiunii afectate, nu am putut afla însă prea multe detalii. Răspunsul a fost simplu: „Se are în vedere amenajarea zonei, în funcție de disponibilitățile financiare”. 

  Așadar locuitorii din zonă trebuie să aștepte noul an, respectiv aprobarea noului buget general de venituri și cheltuieli al municipiului, în speranța că această intervenție să prindă loc în planurile pentru care se vor aloca bani în 2024.

   

  • Citește și: Locuitorii de pe 6 Vânători, ajunși în culmea disperării din cauza unor câini vagabonzi · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.