Update Luat pe sus de o mașină! Accident pe centură, lângă BAT

  de Special Arad | 29 august 2019, 5:39 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Info Trafic Arad - Oficial )

  În urmă cu aproximativ jumătate de oră a avut loc un accident la benzinăria Lucky de pe centură, lângă BAT. Din primele informații pe care le dețin se pare că impactul ar fi fost între o mașină Audi și un scuter, iar cel de pe scuter ar fi suferit răni destul de serioase.

  UPDATE: Din informatiile pe care le detinem, bărbatul care a ajuns la spital în urma coliziunii are 49 de ani și a suferit o luxație și o fractură la umărul drept.

  Revenim cu amănunte în măsura în care acestea ne parvin

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.