Luare de ostatici la Paris. Atacatorul este înarmat și vrea să fie pus în contact cu ambasadorul Iranului

  de - | 12 iunie 2018, 8:01 PM | Internaţional

  0

  (foto: CNN)

  Un bărbat a intrat în sediul unei firme de publicitate din Paris şi a luat ostatici în scopul de a fi pus în contact cu ambasadorul Iranului în Franţa, relatează agenţiile internaţionale de presă.

  Atacatorul pretinde că a luat trei persoane ostatice. Presa franceză a menţionat doi ostatici, dintre care unul salvat şi rănit. Martorii susţin că bărbatul este înarmat cu un pistol şi o canistră cu benzină.

  „Negocieri sunt în curs cu atacatorul“, precizează Poliţia din Paris. Unul dintre ostatici este grav rănit, indică sursa citată.

  Potrivit autorităţilor franceze, incidentul nu este de natură teroristă.

  Sursa: Adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.