Lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva, aproape de final. Constructorul lucrează la porțiunea din zona Șoimuș | Foto

  de Special Arad | 2 octombrie 2018, 10:16 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  (foto: Asociația Pro Infrastructură)

  Lucrările la lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de final, însă se estimează că șoferii vor putea circula pe porțiunea menționată abia în 2019, deoarece constructorul mai are de efectuat lucrări în zona dealului „liliecilor” de la Șoimuș.

  În urma vizitei pe teren, un reprezentant al Asociației Pro Infrastructură a sesizat că în porțiunea de la Șoimuș „s-a avansat cu umplutura la culeea viaductului de acces din est (dinspre Deva) și s-a început execuția zidului de sprijin din pământ armat și în celălalt capăt al dealului (vest). Încă sunt necesare săpături pe suprafețe mai mici în versant și se instalează ancorele care stabilizează taluzul debleului. Avem asfalt pe trei din cele patru bretele ale nodului rutier Șoimuș și vedem un progres bun și la Centrul de Întreținere și Coordonare (CIC). În această săptămână constructorul (UMB) este în perioada de odihnă”.

  Mai jos, imagini cu stadiul lucrărilor la lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva:

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.