LOTO: S-a câștigat marele premiu la extragerea 6 din 49, de duminică

  de - | 3 decembrie 2018, 8:26 AM | Naţional

  0

  Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Timișoara și a fost completat cu o variantă simplă. Costul a fost de 10,50 lei. Cu același bilet, jucătorul a mai câștigat și un premiu de categoria a IV-a la Tragerea Principală Loto 6/49, în valoare de 30 lei, potrivit unui comunicat al Loteriei Române, citat de Digi24.

  Acesta este cel de-al cincilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49 și, până la această dată, cel mai mare premiu câștigat în acest an la acest joc.

  Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câștigat în data de 19.07.2018 și a fost în valoare de 9.720.865,12 lei.

  Câștigătorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiul.

  Sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.