joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Loteria Vaccinării, a opta extragere. Ce numere intră în concurs

  de Special Arad | 21 noiembrie 2021, 1:38 PM | Administraţie | Naţional

  0

  Rezultatele pentru a opta extragere la Loteria Vaccinării vor fi anunțate duminică seară, 21 noiembrie. La extragere participă aproximativ 180.000 de persoane vacccinate anti-COVID cu ambele doze, care s-au înscris până vineri, 19 octombrie, la ora 12.00, conform regulamentului competiţiei, menţionează Loteria Română.
  Numerele câștigătoare la Loteria Vaccinării – 21 noiembrie 2021 Numărul câștigător al marelui premiu săptămânal în valoare de 100.000 de lei va fi extras la tragerea la sorți care va fi transmisă de TVR 1 de la ora 20:50 și va fi anunțat de Libertatea. Vor mai fi acordate alte premii în valoare de 10.000 de lei.

  Duminică, 21 noiembrie, la ora 20:50 are loc a opta extragere în cadrul Loteriei Vaccinării. La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 2.730.103 – 2.909.301, corespunzătoare participanților care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 21 noiembrie, la orele 12:00. Cei care s-au înscris după această oră vor intra în extragerea de săptămâna viitoare, care va avea loc duminică, 28 noiembrie. La Loteria Vaccinării pot participa toate persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze. În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în regulamentul de organizare și desfășurare a extragerilor Loteriei Vaccinării.

  Loteria Vaccinării constă în extragerea aleatorie de numere în vederea acordării de premii în bani tuturor persoanelor vaccinate cu schemă completă de vaccinare, care și-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului și care se înscriu pentru participare la extrageri în aplicația accesată de pe site-ul certificat-covid.gov.ro.
  Ulterior înscrierii, participantul primește un număr de ordine alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Aplicația permite atribuirea unui singur număr de ordine alocat aceluiași CNP. Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul certificat-covid.gov.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.