joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Loja” se redeschide în această seară! E un Crăciun mai darnic pentru arădeni (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 23 decembrie 2016, 2:48 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Moș Crăciun se dovedește a fi mai darnic decât în alți ani cu arădenii. „Loja Bistro”, cunoscutul club arădean situat peste drum de Casa cu Lacăt (între Piața Avram Iancu și Piața Romană), se redeschide astăzi la orele 22 după o pauză de doi ani.

  Cu un management nou, personalul de la „Loja” vă așteaptă, așa cum se arată și în postarea de pe pagina de Facebook a localului, cu prosecco, cu shots, dar și cu multe altele, toate pentru o seară minunată, pentru mai multe seri minunate de acum încolo, care să ne mai scoată din rutina cotidiană de stres, de alergătură sau de griji.

  Astăzi, dar și mâine, club „Loja” organizează serile de „Opening Christmas Party”, intrarea fiind gratuită, iar prosecco și „shot”-urile vor fi oferite din partea casei.

  În fotografiile de mai jos puteți vedea cum arată noul local după renovare.

  Distracție plăcută!

  loja-postare

  loja-1 loja-2 loja-3 loja-ok

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.