marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități, anulate de stația pentru biciclete

  de Mihai Todoca | 16 august 2022, 3:59 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Criza materiilor prime din ultima perioadă a afectat  implentarea proiectului „Stații de închiriere de biciclete”, un proiect foarte bun dealtfel. Însă pe lângă problema materiilor prime, cel puțin o stație de încărcare a reușit să anuleze două locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.

  În mica parcare chiar din spatele Teatrului de Stat Arad, a fost montată o astfel de stație taman pe cele două locuri rezervate persoanelor cu handicap. Este drept că acum, în lipsa bicicletelor, acestea sunt disponibile pentru mașini de dimensiuni relativ mici, aceste locuri de parcare vor fi blocate, o dată ce bicicletele vor fi puse la dispoziția cetățenilor. Pe lângă aceasta, stația pentru biciclete nu ocupă doar acele două locuri de parcare rezervate ci și altele.

  Nu spunem că nu este o inițiativă de lăudat, dar nu înțelegem cum de nu s-a ales un loc viabil atât pentru bicicliști cât și pentru șoferi, având în vedere că au fost anulate atâtea și atâtea locuri de parcare din centru. Cu puțin interes s-ar fi găsit loc în Piața Avram Iancu pentru respectiva stație de biciclete. Încă nu e târziu pentru a remedia situația.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.