Locul de joacă din Micălaca, zona 500, și-a schimbat fața | FOTO

  de Dan Lazăr | 14 iulie 2020, 5:42 PM | Știri Arad | Strada

  1

  Micuțul părculeț destinat copiilor, situat pe strada Zalău, este de marți, 14 iulie, mai atractiv.

  Odată ce lucrările de regenerare urbană din cartierul Micălaca, zona 500, se apropie, în sfârșit, de finalizare, alături de parcarea supraetajată de pe strada Zalău, s-a schimbat și fața locului de joacă. Mai multe echipamente de joacă destinate copiilor (trenuleț, cățărătoare, tobogane etc.) au fost amplasate, marți, pe nisip, urmând, credem noi, și apariția unor bănci, a unui gard împrejmuitor și a celor două mese de tenis, care au existat și în vechiul loc de joacă.

  Totuși, cetățenii din zonă au o neîmplinire: „A trecut prea mult timp de când s-a pornit reamenajarea zonei. Dar, până la urmă, bine că ne apropiem de final. Este păcat însă că autoritățile nu au respectat promisiunea făcută la început, când ne spuneau că vechiul loc de joacă va rămâne intact și va mai apărea unul nou, într-o parte a parcării supraetajate”.

  Reamintim că parcarea de tip Fast Park e prevăzută cu un număr de 108 locuri de parcare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.