duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Localitate din Arad, sub ape! Primărița e pe teren… cu întârziere – acuză unii

  Așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme încoace, vremea capricioasă face ravagii și în județ, nu numai în municipiu. Dacă nu de mult timp scriam despre problemele pe care locuitorii din Păuliș le întâmpină la căderile masive de ploaie (case și drumuri inundate), iată că nici cetățenii din localitatea Lupești (Vărădia de Mureș)  nu au mai mult… noroc.

  Apa care a căzut în cantități considerabile a dat multe bătăi de cap locuitorilor din Lupești, ale căror case, curți și grădini au fost inundate.

  Nici drumurile nu au fost cruțate de urgia care s-a abătut în ultimele trei zile, acestea devenind adevărate râuri, fiind astfel impracticabile.

  Mai mulți locuitori arată cu degetul către primărie și spun că în aceste zile nu a venit nimeni să se intereseze de starea lor.

  Am luat legătura cu primăria din Vărădia de Mureș și am cerut să vorbim cu doamna primar, Miculiț Crina Melania, care însă nu era la birou, secretara informându-ne că aceasta este pe teren pentru a evolua pagubele lăsate în urmă de inundație.

  Vom reveni cu amănunte și cu un punct de vedere al primăriei, pe măsură ce se vor desfășura evenimentele.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.