luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lista ierarhizării candidaților de clasa a IX-a pentru admiterea la liceu

  de Special Arad | 4 iulie 2015, 4:34 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad a făcut publică lista ierarhizării candidaților de clasa a 9-a pentru admiterea la liceu. 

  Poți vedea lista AICI.

  Admiterea în liceu se face prin repartizare computerizată, după susţinerea probelor scrise de la Evaluarea Naţională. Media de admitere în liceu se calculează ca medie ponderată între media de la Evaluarea Naţională (75 la sută) şi media notelor din gimnaziu (25 la sută). Pentru admiterea în liceu nu este necesară o medie minimă.

  Repartizarea computerizată în liceu va avea loc în trei etape. În prima etapă de admitere, din 3 până în 7 iulie vor fi completate opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi părinţii acestora, iar în 14 iulie va avea loc repartizarea computerizată.

  A doua etapă de admitere va avea loc în perioada 15-30 iulie, repartizarea computerizată fiind programată în 23 iulie.

  În etapa a treia de admitere în licee, repartizarea computerizată va avea loc în 3-4 septembrie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.