Doi recidiviști au intrat într-o casă din Cuvin și i-au dat foc „din răzbunare”. Au fost arestați

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 11:40 AM | Ghioroc | Lipova | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova, poliţiştii de la Secţia 7 de poliţie rurală Lipova, au dispus la data de 27.04.2015, reţinerea inculpaţilor: Știuculeanu Cosmin Grigore și Ardelean Vasile Florin pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile – iar între timp auy fost arestați.
  Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment, au rezultat următoarele:
  În noaptea de 23/24.04.2015, cei doi inculpaţi au pătruns fără drept în  curtea imobilului cu nr. 379 din localitatea Cuvin şi au incendiat un corp din clădire, cauzând un prejudiciu de 25.000 lei persoanei vătămate B.O.
  Pentru stingerea incendiului a fost necesară intervenţia pompierilor civili de la Ghioroc, dar şi a celor militari din Arad. Ambii inculpaţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale.

  Conform anchetatorilor, inculpaţii nu au intrat în imobil cu intenţia să fure ceva, anchetatorii probând că  incendiul a fost provocat  din răzbunare. Ştiuculeanu şi Ardelean riscă o pedeapsă cuprinsă între doi ani şi şapte ani de închisoare. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.