joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lipova a bătut Glogovățul și continuă în Cupa României! (FOTO-REZULTATE)

  de Lucian Dănilă | 11 septembrie 2015, 1:41 PM | Sport

  0

  Sezonul trecut, Șoimii Lipova cucerea en-fanfare Cupa României faza județeană, după o finală în care a zdrobit gruparea din Felnac cu scorul cu 7-0. Sorții nu au fost dintre cei mai ușori pentru formația antrenată de Marius Grad, ei întâlnind Glogovăț, o echipă promovară în Liga a 4-a în acest an.

  Lipova și-a impus jocul în prima parte a meciului, atunci când s-a și desprins pe tabela de marcaj cu scorul de 2-0 prin reușitele lui Cati și Răzvan Popa. După reluare, Răzvan Popa a fost eliminat de „centralul” Trif și va rata confruntarea din weekend cu fosta sa echipă, Gloria Lunca Teuz Cermei.

  Aflați în superioritate numerică, jucătorii din Vladimirescu coordonați în teren de „veteranul” Florin Arhilie și de pe margine de Cristi Man au pus presiune pe careul oaspeților și au reușit să reducă din handicap prin Alex Arhilie în minutul 57. Chiar și în zece oameni pe teren, lipovanii și-au creat situații destul de periculoase la poarta lui ciornei, dar Sergiu Popa, Orza sau Ghergar nu au reușit să marcheze.

  Defensiva „șoimilor” condusă de Ionuț Pașcu – care și-a și serbat ziua de naștere făcându-și un frumos cadou, victoria – nu a mai greșit până la final și Lipova continuă cursa spre păstrarea trofeului cucerit în vară.

  Glogovăț – Șoimii Lipova 1-2 (0-2)

  Alex Arhilie 57 / Cati 35, Radu Popa 43

  Glogovăț: Ciornei – Bobeiciuc, Stavilă, Tănasă (Rotar), Ruja, Junc (Renato Ardelean), Fl. Arhilie, Alex. Arhilie, Mărculescu (Rusz), Coșa (Vîrtaci), Magdi. Antrenor: Cristi Man

  Lipova: Trifoi – Calancea, Pașcu, Moisă, Cati, Ghiță (Ghergar), Bercu (Lucian Radu), Sergiu Popa, Avram (Orza), Radu Popa, Balint (Fl. Pavel). Antrenor: Marius Grad

  Arbitri: Trif – Arsa – Coroban

  Observator AJF: Adrian Apătean

  cupa romaniei lipova

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.