vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Liniuțe prin Vlaicu! Doi tineri au depășit cu… 69 limita, iar acum au permisul suspendat

  de - | 27 iunie 2021, 2:03 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Biroului Rutier au depistat, pe raza municipiului, doi tineri arădeni, de 25 și 27 de ani, în timp ce se deplasau cu autoturismele pe Calea Aurel Vlaicu.

  Aparatul radar a măsurat o viteză de 119 km./h în ambele cazuri, depășind cu 69 de km limita maximă de viteză admisă. Fiecare dintre cei doi tineri a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

  Acțiunile pentru sancționarea celor care nu respectă viteza legală de deplasare se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.

  Atragem atenția că viteza excesivă este, în continuare, o cauză principală de producere a accidentelor rutiere grave și mortale, scrie în comunicatul IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.