joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  LINGURIȚA DE DULCEAȚĂ. Nu e glumă, nu-i la mișto, e pe bune!

  de Special Arad | 22 august 2016, 8:55 AM | Recomandările editorilor

  0

  Special Arad, susținut puternic și hotărâtor de Enola Day și Terasa Ovi Pădurice, organizează luni, 22 August, la ora 15, pe terasa menționată, concursul dedicat Zilei Aradului: LINGURIȚA DE DULCEAȚĂ.

  Dulceața degustată cu lingurița cu această ocazie este de smochine, puteți afla mai multe despre ea accesând linkul AICI.

  Concursul constă în stabilirea a două repere de maximă importanță pentru majoritatea arădenilor, având în vedere că aceia care l-au votat pe actualul primar reprezintă cel mult douăzeci la sută din populația matură și responsabilă a orașului mult încercat.

  Având la dispoziție două feluri de dulcețuri, vedeți linkul, participanții vor putea vota, stabilind astfel prin majoritatea absolută, de parcă s-ar afla în turul doi al alegerilor locale într-un singur tur, dulceața care ne va guverna trecutul în viitorul apropiat.

  Câștigătorul primei etape, stabilit prin tragere la sorți dintre cei care au nimerit dulceața câștigătoare, va răspunde la întrebarea finală: ce este mai dulce, dulceața sau traiul în orașul administrat de Falcă de ziua lui.

  Premiul cel mare: un borcan de juma de kil cu dulceața câștigătoare.

  VĂ AȘTEPTĂM!

  Notă: pentru cei care vor veni fără linguriță, având în vedere că lingurița lor proprie și personală a fost folosită în anii trecuți de la prima alegere a lui Falcă în alte scopuri mai puțin igienice, organizatorii vor asigura lingurițe în măsura posibilităților!

  lingurita cu dulceata

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.