joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lilioara Stepănescu și-a dat demisia din funcția de secretar general al Municipiului Arad

  de Raluca Medeleanu | 10 martie 2020, 11:26 AM | Administraţie

  2

  Lilioara Stepănescu, secretarul general al Municipiului Arad, și-a dat demisia din funcție, ieri, după un deceniu în care a ocupat acest fotoliu, unul dintre cele mai importante din Primăria Arad.

  Doamna Stepănescu nu își va opri totuși definitiv activitatea din cadrul Primăriei Arad, aceasta rămânând la Departamentul Juridic.

  L-am contactat telefonic pe primarul Călin Bibarț, iar acesta ne-a confirmat demisia însă a afirmat că nu cunoaște motivele din spatele deciziei.

  Din sursele noastre, motivul demisiei din funcția de secretar general ar avea la bază o presiune internă, din partea mai multor factori de decizie, acesteia reproșându-i-se că ținea prea mult timp sub control documentele (acte, cereri etc.), îngreunând procesul de rezolvare a problemelor.

  Demisia intră în vigoare din 1 aprilie.

  Citește și: Încetinitorul de particule: Lilioara Stepănescu, această Lilith a primăriei arădene

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Demisie de ziua administratiei, de 1 aprilie

   Daca este demisie atunci nu este transfer. Daca nu este transfer inseamna ca nu va mai fi la PMA si ca va trebui sa-si caute la privat si poate sa stea la cozile pe care ea le-a inventat prin conditii birocratice anacronice si nejustificate.

   Sau poate ca demisia este de ziua noastra!?

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.