Lilioara Stepănescu și-a dat demisia din funcția de secretar general al Municipiului Arad

  de Raluca Medeleanu | 10 martie 2020, 11:26 AM | Administraţie

  2

  Lilioara Stepănescu, secretarul general al Municipiului Arad, și-a dat demisia din funcție, ieri, după un deceniu în care a ocupat acest fotoliu, unul dintre cele mai importante din Primăria Arad.

  Doamna Stepănescu nu își va opri totuși definitiv activitatea din cadrul Primăriei Arad, aceasta rămânând la Departamentul Juridic.

  L-am contactat telefonic pe primarul Călin Bibarț, iar acesta ne-a confirmat demisia însă a afirmat că nu cunoaște motivele din spatele deciziei.

  Din sursele noastre, motivul demisiei din funcția de secretar general ar avea la bază o presiune internă, din partea mai multor factori de decizie, acesteia reproșându-i-se că ținea prea mult timp sub control documentele (acte, cereri etc.), îngreunând procesul de rezolvare a problemelor.

  Demisia intră în vigoare din 1 aprilie.

  Citește și: Încetinitorul de particule: Lilioara Stepănescu, această Lilith a primăriei arădene

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Demisie de ziua administratiei, de 1 aprilie

   Daca este demisie atunci nu este transfer. Daca nu este transfer inseamna ca nu va mai fi la PMA si ca va trebui sa-si caute la privat si poate sa stea la cozile pe care ea le-a inventat prin conditii birocratice anacronice si nejustificate.

   Sau poate ca demisia este de ziua noastra!?

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.