miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update VIDEO. Fosta judecătoare Liliana Ștef a sesizat prezența unui dispozitiv suspect pe mașină. Întreaga stradă Mărășești este închisă

  de Ioana Costaș | 15 noiembrie 2023, 11:56 AM | Știri Arad

  9

  Strada Mărășești închisă circulației

  Circulația rutieră este complet oprită pe strada Mărășești din centrul Aradului, din cauza unui dispozitiv suspect care ar fi fost montat pe un autoturism.

  La fața locului s-au deplasat echipaje de la ISU, Poliție și Jandarmerie, împreună cu o echipă de pirotehniști, iar strada este închisă până când se încheie cercetările.

  Informațiile oficiale, pe moment, transmise de Poliție sunt următoarele: „Polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că o femeie, din Arad, ar fi amenințată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin.

  Zona a fost asigurată, persoanele din imobilele din zonă sunt în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranță. Traficul a fost blocat pe toată strada.”

  Vom reveni cu informații, în momentul în care se încheie cercetările.

  Update

  Din informațiile pe care le deținem, mașina aparține Lilianei Ștef, fostă judecătoare la Tribunalul Arad, care s-a pensionat la începutul lunii noiembrie.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii nu au găsit niciun dispozitiv montat pe niciuna dintre cele două mașini care se aflau în garajul și în curtea casei fostei judecătoare. De asemenea, a fost verificată și locuința. Polițiștii nu au găsit vreun dispozitiv suspect  în interiorul acesteia.

  Traficul rutier a fost reluat pe strada Mărășești.

  „Mașinile familiei, precum si imobilul au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect. Circulația a fost reluată”, a anunțat IPJ Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.