marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Lidl retrage de la vânzare un produs infestat cu virusul Salmonella! „Clienții care l-au cumpărat să nu îl consume”

  de - | 5 iulie 2019, 1:21 PM | Naţional | Știri Arad

  0

  Produsul românesc „Cămara Noastră – ciolan presat” de 100 de grame, comercializat în magazinul Lidl, a fost scos de la vânzare, vineri, fiind infestat cu virusul Salmonella. Cetăţenii care au cumpărat produsul alimentar sunt sfătuiţi să nu îl consume şi să îl returneze.

  Anunţul a fost dat în noaptea azi noapte, pe pagina de Facebook a magazinului Lidl.

  „În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienţii care au cumpărat acest produs, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume”, se arată în comunicatul publicat de Lidl.

  Returnarea se aplică în cazul produselor cu termenele de valabilitate 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. Magazinul va oferi contravaloarea produsului alimentar fără să fie nevoie de prezentarea bonului fiscal.

  Consumatorii pot suna la 0800.896.622 sau scrie pe adresa de mail [email protected] pentru a primi mai multe informaţii.

  lidl 2 lidl 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.