Liderul unei grupări interlope din Pecica a fost arestat!

  de Special Arad | 10 decembrie 2014, 12:48 PM | Pecica | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi de la Poliţia oraşului Pecica au prins un bărbat din localitate şi l-au încarcerat pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, constituire a unui grup infracţional organizat şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

  Bărbatul în vârstă de 39 de ani din Pecica, a fost depistat în aceeaşi localitate , pe numele acestuia existând un mandat de executare a unei pedepse de 5 ani şi 6 luni de închisoare.

  Conform procedurilor, bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.