Liderul Harvest din Arad a fost diagnosticat cu cancer! Apel pe Facebook pentru Cristian Bărbosu (FOTO)

  de Andrei George | 15 noiembrie 2016, 2:57 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  12

  Liderul bisericii Harvest din Arad, cea de la intrarea în Vladimirescu dinspre Arad, trece prin momente dificile din cauza stării incerte a sănătății sale. Mai precis, Cristian Bărbosu suferă de cancer, ceea ce a anunțat chiar el pe blogul newsnetcrestin.

  „Am fost diagnosticat cu cancer”, spune Cristian Bărbosu pe blogul amintit.

  „De ceva vreme, pastorul Cristian Barbosu, unul dintre cei mai puternici evanghelici români, trece printr-o stare incertă a sănătăţii. Liderul Harvestului din Arad, dar şi păstorul care a schimbat multe inimi în România va efectua începând de astăzi investigaţii medicale pentru tratament.

  Fac apel la toţi credincioşii să înălţăm rugăciuni sfinte către Tatăl îndurărilor, ca mâna Domnului să atingă pe fratele nostru! Astăzi, şi nu numai astăzi…

  Ne vom ruga Domnului până când fratele Cristi Barbosu va fi vindecat! Amin!”, scrie Nicolae Geantă pe newsnetcrestin.

  Știrea a fost distribuită pe mai multe grupuri de Facebook, ca un apel la rugăciune pentru sănătatea lui Cristian Bărbosu.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pai doamne astuia om care o trait majoritatea vietii in rugaciuni si cumpatare in toate cele i-ai dat asa ceva? De ce doamne esti rau? Eu zic sa-l lasati pe cel de sus in pace. El n-are cum sa pastoreasca peste 6 miliarde de credinciosi. Va rugati degeaba. Mai bine cautati medici buni ca cei cu asemenea profesiuni au trecere la ei. Bafta si sanate spalatorului de creiere!

   --4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.