joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Licitație specială pentru sănătatea Mădălinei! Gest imens al arădeanului Alex care și-a scos colecția la licitație pentru a dona banii Mădălinei

  de Lucian Dănilă | 15 februarie 2016, 2:11 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Am scris săptămâna trecută despre Mădălina Nistor, tânăra studentă la două facultăți din Cluj Napoca, diagnosticată, la doar 23 de ani, cu leucemie acută limfoblastică. Este mama unui copil de doi ani pe care îl crește singură, iar toate acestea au sensibilizat foarte multă lume.

  Nu a rămas impasibil nici Alex Andrei, un tânăr de aceeași vârstă ca și Mădălina, 23 de ani, din Pecica, care nu a putut sta cu mâinile în sân și ne-a contactat să facem ceva pentru a o ajuta pe Mădălina. „Am rămas marcat când am citit articolul despre Mădălina. Este greu să te gândești la 23 de ani că viața te face să treci prin așa ceva. De asemenea, eu știu cum este să crești fără părinți, și tocmai de aceea vreau să fac acest gest și pentru acel suflețel nevinovat, acel copil de numai doi ani care ar putea să își piardă mama, singurul lui sprijin… Dacă este nevoie, scot la licitație toate tricourile și mai mult de atât. Pot vorbi cu alți jucători și pentru altele.”

  LICITAȚIA ÎNCEPE DE LA SUMA DE 300 DE LEI

    •   Alin T. a licitat cu 400 RON

  Cei care doresc să participe ne pot scrie pe adresa de e-mail  [email protected]

  Periodic, noi vă vom informa, prin UPDATE la acest articol, la ce sumă se ajunge.

  Licitația se va încheia joi, 18 februarie, la ora 18!

  Cel/cea care va propune cea mai mare sumă până la data limită, va fi contactat/ă de către noi pe adresa de e-mail, în vederea stabilirii detaliilor referitoare la tranzacție.

   

   

  Tânăra studentă poate fi ajutată și cu donații în următorul cont bancar:

  Contul (fără spații):

  RO56 RNCB 0818 1242 4130 0005 deschis la BCR pe numele Nistor Andreia-Madalina

  alex andrei

  Alex Andrei este pasionat de fotbal și a adunat o colecție frumoasă de tricouri, multe dintre ele fiind cu autografele jucătorilor cărora le-a aparținut: Dragoș Grigore – fundașul central al naționalei României, sau jucătorii Craiovei Ivan, Bawab (n.r. acum la Steaua), or antrenorii Sândoi și Cârțu.

  „Aș dori să scot la licitațietricoul lui Dragoș Grigore. Este cel mai important dintre jucătorii pe care i-am enumerat. Este integralist în preliminariile pentru Euro 2016 la naționala României. Nu este tricoul de la echipa României, este din perioada în care juca în Franța, la Toulouse. Are autograful lui pe el. Poate se găsesc doritori care vor să-l cumpere. Nu pentru mine, dar poate pentru Mădălina Nictor pentru că doresc să-i donez ei toți banii cu ajutorul vostru, celor de la Special Arad”.

  madalina 1madalina 2 madalina 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.