Liceul Teoretic Pâncota a câștigat clar turneul Ludovic Bonyhadi, organizat de Suporter Club UTA / GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 13 May 2022, 7:43 AM | Pâncota | Sport

  0

  Liceenii din Pâncota s-au dovedit superiori tuturor participanților(foto: Ciprian Petcuț)

  Ediția cu numărul VII a turneului Ludovic Bonyhadi s-a desfășurat, joi, pe stadionul Motorul din Aradul Nou, cu șapte echipe de liceeni la start.

  Cu un lot bine închegat, Liceul Teoretic Pâncota s-a dovedit cea mai bună echipă, Raul Hera și colegii săi reușind patru succese din tot atâtea dispute.

  Traseul echipei câștigătoarea a fost: 7-2 cu Lic. „Aurel Vlaicu”, 5-3 cu Lic. „Henri Coandă” (în grupe), 2-0 cu CN „Vasile Goldiș” (semifinale) și 6-2 cu CN Preparandia (finală).

  Au câștigat premiile speciale:
  Golgheter – Hera Raul – Pâncota
  Cel mai pun jucător – Narsesovici Andrei – CN Preparandia
  Cel mai bun portar – Tiritean Valentin – Pâncota

  De remarcat că pe teren a pătruns și o reprezentantă a sexului frumos, Iasmina Kiss îmbrăcând tricoul Liceului Teh. de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, singura echipă care a ținut „în șah” campioana, la pauza meciului dintre „Coandă” și Pâncota fiind 3-3.

  Organizatorii au ținut să mulțumească partenerilor și sponsorilor: clubul UTA, Consiliul Județean al Elevilor, Asociația Județeană de Fotbal, Inspectoratul Scolar Județean, Crucea Roșie, Arad1945, Pizza 5 colturi, la ediția din 2023 așteptând mai multe licee la start.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.