duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Liceul Teoretic Pâncota a câștigat clar turneul Ludovic Bonyhadi, organizat de Suporter Club UTA / GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 13 mai 2022, 7:43 AM | Pâncota | Sport

  0

  Liceenii din Pâncota s-au dovedit superiori tuturor participanților(foto: Ciprian Petcuț)

  Ediția cu numărul VII a turneului Ludovic Bonyhadi s-a desfășurat, joi, pe stadionul Motorul din Aradul Nou, cu șapte echipe de liceeni la start.

  Cu un lot bine închegat, Liceul Teoretic Pâncota s-a dovedit cea mai bună echipă, Raul Hera și colegii săi reușind patru succese din tot atâtea dispute.

  Traseul echipei câștigătoarea a fost: 7-2 cu Lic. „Aurel Vlaicu”, 5-3 cu Lic. „Henri Coandă” (în grupe), 2-0 cu CN „Vasile Goldiș” (semifinale) și 6-2 cu CN Preparandia (finală).

  Au câștigat premiile speciale:
  Golgheter – Hera Raul – Pâncota
  Cel mai pun jucător – Narsesovici Andrei – CN Preparandia
  Cel mai bun portar – Tiritean Valentin – Pâncota

  De remarcat că pe teren a pătruns și o reprezentantă a sexului frumos, Iasmina Kiss îmbrăcând tricoul Liceului Teh. de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, singura echipă care a ținut „în șah” campioana, la pauza meciului dintre „Coandă” și Pâncota fiind 3-3.

  Organizatorii au ținut să mulțumească partenerilor și sponsorilor: clubul UTA, Consiliul Județean al Elevilor, Asociația Județeană de Fotbal, Inspectoratul Scolar Județean, Crucea Roșie, Arad1945, Pizza 5 colturi, la ediția din 2023 așteptând mai multe licee la start.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.