miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Liceul cu Program Sportiv Arad a luat trofeul „Sportsin”

  de Special Arad | 25 aprilie 2018, 8:45 AM | Sport

  0

  Ediția a X-a a Cupei „Sportsin” la baschet a strâns la start zece echipe feminine din ciclul gimnazial, Liceul cu Program Sportiv Arad reușind să-și adjudece trofeul. Fetele pregătite de prof. George Mandache și Bogdan Bondor au dispus în semifinale de Școala Gimnazială Țipar, scor 35-11, iar în ultimul act de Șc. Gim. „Aurel Vlaicu” scor 24-12. Pe podium au mai urcat baschetbalistele reprezentând Gen. 21 (prof. Ramona Rusu), 38-14 în semifinale cu Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, și Țipar (prof. Ciprian Rus), 26-23 în finala mică cu „Arte”. În meciul pentru locul cinci, Col. Tehnic și de Protecția Mediului (Gen. 6) a dispus de Șc. Gim. „Nicolae Bălcescu” (Gen. 11) cu scorul de 28-15.
  Lotul echipei care s-a impus pentru al doilea an consecutiv la Cupa „Sportsin” le-a cuprins pe: Beatrice Durst, Melinda Barta, Sara Bonchiș, Elena Damian, Bianca Dogaru, Roberta Sala, Gina Santău, Lorena Simai, Ștefania Stoica, Izabela Todor și Roberta Tulcan.
  Festivitatea de premiere a fost efectuată de prof. Elizabeta Mateș (antrenoarea ce câștiga, alături de „Pedagogic”, prima ediție a întrecerii, în 2009), Lavinia Ichim (reprezentanta României la Miss Model World și Miss 7 Continente, declarată cel mai bun pivot la ediția inaugurală), Liliana Nica (expert superior Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad), Paula Crăciun, Raluca Bicăcean, Călin Moga (reprezentanții CS Sportsin) și jurnalistul Dan Lazăr. Pe lângă diplome, cupe și medalii s-au acordat și statuete pentru șase premii speciale: Antonia Bulă (Gen. 6 – cea mai tehnică jucătoare), Patricia Keller (Țipar – cea mai combativă), Alessia Jurj (Arte – cea mai de perspectivă), Raluca Tulcan (LPS – cel mai bun pivot), Mădălina Sumanariu (Gen. 21 – coșgeteră) și Roberta Sala (LPS – MVP-ul turneului).
  LPS se înscrie astfel pe o listă a câștigătoarelor unei competiții devenită tradițională în peisajul sportului școlar pe care mai apar: Colegiul Naţional „D. Ţichindeal” – Pedagogic (campioană în 2009, 2013, 2014 şi 2015), Şc. Gim. Satu Nou (2015 – faza judeţeană), Șc. Gen. nr. 11 „N. Bălcescu (2010 și 2011), Șc. Gen. nr. 5 – Liceul de Informatică (2012) şi Şc. Gim. „I.- Slavici” Şiria (2016).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.