Liceenii de la „Sabin Drăgoi” și-au cântat Gaudeamusul la Teatru, iar cele mai bune lucrări ale lor le puteți admira în foaier

  A fost zi festivă pentru tinerii care au absolvit clasele liceale la „Sabin Drăgoi” – o instituție de învățământ… mereu surprinzătoare. care are ceva nou de spus cel puțin trimestrial. Reuniunea de astăzi, ținută elegant în sala mare a Teatrului de Stat „Ioan Slavici”, a fost dublată de deschiderea unei minunate expoziții de pictură, sculptură și tapiserie, pe care o puteți admira, teoretic (dacă nu se întâmplă ceva și mai spectaculos ori vreun eveniment negativ ), până la începutul anului școlar viitor… adică toată vara care, iată, dă semne oficiale că a început. Lucrările celor mai buni dintre elevi – iar Liceul de Arte are o mulțime de elevi foarte buni – au fost alese pentru a împodobi pereții foaierului de la nivelul 2 al instituției publice și, dacă scurtul nostru grupaj foto nu vă convinge de valoarea lor, nu vă oprește nimeni (și nici nu vă costă bani) să le analizați cu propria privire… Menționăm că acestea au fost selectate chiar dintre lucrările de diplomă cu care elevii au absolvit liceul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O bucurie pt ochi și pt suflet. Tinerii arădeni au talent! Atâtea idei vechi expuse în culori și concepte noi și proaspete… Energia talentului tânăr are culoarea primăverii. Cinste dascălilor care i-au pregătit, părinților care depun tot efortul pt ca acești artiști în formare să aibă posibilitatea studiilor ce-i vor propulsa în desăvârșirea artistică. Și nu în ultimul rând, cinste acestor tineri pt talentul și munca susținută, pt hotărârea cu care își urmează un VIS în cele mai superbe culori! Drum bun!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.