miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Liceenii arădeni au prima competiție a anului școlar. Onoarea revine sportului rege, cu 200 de echipe la start!

  de Dan Lazăr | 10 noiembrie 2023, 8:54 AM | Curtici | Sport | Știri Arad

  0

  Luni, 13 noiembrie, va începe o noua ediție a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar Cupa Tymbark și Cupa ISF, în organizarea Ministerului Educației, FRF, AJF Arad și IȘJ Arad.

  În județul Arad, în acest an școlar, 2023-2024, s-au înscris 170 de echipe școlare de băieți și 30 de echipe școlare de fete ale unităților școlare din municipiu și județul Arad. Competiția de fotbal se va desfășura pe categorii de vârstă, la fete și băieți, U 8(clasele I-II),U 10(III-IV),U 12(V-VI),U 14(VII-VIII),U 16(IX-X),U 18(XI-XII), cu finalitate la nivel național.

  De întreaga desfășurare a competițiilor se va ocupa comisia de organizare formată din:
  prof. Flavius Stoica, președintele comisiei județene școlare de fotbal, prof. Lucian Rodica, inspector de specialitate pentru Educație fizică și sport în cadrul ISJ Arad, Gabriel Hărduţ, președintele Comisiei de Copii şi Juniori AJF Arad și profesori membrii în comisia județeană.

  Primele grupe se joacă luni, de la ora 13.00, la nivelul Under 18, la Curtici (liceele din Nădlac, Pecica și din localitate) și Arad (Liceul German, LNI, Liceul Henri Coandă și Liceul Aurel Vlaicu).

  În noiembrie va veni rândul baschetului, cu faza județeană la nivel gimnazial.

  Citește și: „Peda” a scris istorie în Olimpiada Sportului Școlar! Elevii lui Claudius Mladin sunt campioni naționali la Under 14, după o finală cu Clujul!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.