Liberalii trimit un arădean în Consiliul de Administrație de la Aeroportul Timișoara! Se zvonește că ar urma „marea unificare”

  de Special Arad | 16 iunie 2020, 2:33 PM | Regional | Știri Arad | Topic special

  3

  Consiliul de Administrație de la Aeroportul ”Traian Vuia” Timișoara  a suferit o schimbare importantă, nu mai puțin de cinci membri fiind înlocuiți. Printre cei înlocuiți se află inclusiv directorul general al aeroportului, Dan Idolu, dar și Marian Mocan, decanul Facultății de Management din cadrul Universității de Vest Timișoara.

  În locul celor cinci, anunță Pressalert, au fost numiți, de Ministerul Transporturilor, cel mai nou consilier personal al primarului Timișoarei, Ovidiu Ciurdar, Florin Palcu, patronul unei firme de consultanță financiară și brokeraj, și arădeanul Lazăr Faur, manager al clinicii InfoMedica, cei doi având sprijinul lui Gheorghe Falcă și Virgil Nichita, consilier personal al ministrului de Interne, Marcel Vela, după ce s-a pensionat de la DNA Timișoara, unde a fost timp de 16 ani ofițer de poliție judiciară.

  Următorul pas după constituirea noului consiliu de administrație ar fi schimbarea directorului general al Aeroportului ”Traian Vuia”, Dan Idolu, susținut de PSD.

  Ziarul timișorean anunță că discută despre reactivarea unui plan mai vechi al foștilor pedeliști din Arad – de a fuziona aeroporturile din Arad și Timișoara într-o nouă societate, de data aceasta urmând să fie ”lipit” și Aeroportul Caransebeș.

  Foto: Facebook Lazăr Faur

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.