vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Levente Szijarto, fostul jucător al West Petrom Arad, izolat în Dubai, acolo unde este directorul unei academii sportive

  de Dan Lazăr | 2 aprilie 2020, 7:26 AM | Sport

  0

  Bihoreanul Levente Szijarto a ajuns încă de la vârsta junioratului la West Petrom Arad, alături de care a reușit să câștige de două ori, în 2001 și 2002, titlul de campion al României. În prezent, cel mai titrat baschetbalist român, cu 12 trofee în palmares, lucrează în Emiratele Arabe Unite, la o academie sportivă, după cum notează Libertatea. La Elite PRO Sports Academy, Senior Trainer și Operations Director este Levente Szijarto (37 de ani), care a evoluat ultima dată la Steaua București. Practicat de yoga, feblețea tribunelor Polivalentei arădene, dar și a regretatului profesor Emerich Davidhazy – care a avut un cuvânt greu de spus la aducerea sa la West Petrom de către fostul președinte Dan Gabriel Boric – Szijarto s-a stabilit din 2018 la Dubai.

  Coronavirusul nu a ocolit nici celebrul oraș al arabilor, unde sunt interzise ieșirile, fără un motiv bine întemeiat, din case între orele 8.00-18.00, sunt închise mall-urile, restaurantele și toate spațiile comune, inclusiv cele de fitness, astfel că Levi se ocupă de la domiciliu de un program de fitness pentru adulți, care sunt „urcate” pe YouTube.

  „La Arad m-am inițiat, am avut colegi tineri, ca Rareș Apostol, Cătălin Burlacu, Atilla Vereș, a venit în final și Antonio Alexe și cu trupa asta am mers și la Ploiești”, afirma, în urmă cu ceva vreme, Levi Szijarto, cel care a debuta la vârsta de 17 ani în naționala de seniori a României.

  12 medalii de campion, două cu West Petrom Arad, 10 cu Asesoft Ploiești, are Levi.

  4 finale de campionat a jucat West Petrom Arad, prima echipă de baschet din România care a ajuns în Final 4-ul unei competiții europene.

  814 cazuri de persoane infectate cu COVID-19 sunt în Emiratele Arabe Unite și 8 morți.

  westr

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.