miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un leu scăpat dintr-un circ a umblat liber prin orașul italian Ladispoli. A fost capturat după șapte ore | Video

  de - | 12 noiembrie 2023, 9:56 AM | Internaţional

  0

  (foto: X / @dany_martani)

  Un leu a scăpat sâmbătă dintr-un circ din orașul italian Ladispoli, iar autoritățile au reușit să îl prindă abia după șapte ore, timp în care cetățenilor li s-a cerut să rămână în case, scrie Corriere della Sera, citat de HotNews.

  Leul numit Kimba a reușit să iasă din cușcă într-un moment de neatenție al angajaților de la circ, iar în jurul orei 15:00 (ora Italiei), trei veterinari înarmați cu puști încărcate cu gloanțe sedative au fost cât pe ce să-l prindă lângă un pârâu, însă leul a scăpat din nou.

  Șchiopătând și amețit de sedativul pe care veterinarii au reușit să-i administreze, animalul sălbatic a ajuns spre seară într-o zonă rezidențială, terifiind locuitorii care au fost deja atenționați și izolați în locuințe.

  În căutarea leului au fost trimise forțe de ordine, au fost instalate puncte de control și un elicopter care a survolat zona.

  A fost prins, în cele din urmă, în jurul orei 22:00 (ora 23:00 – după ora României).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.