Lemne fără documente legale, depistate de polițiști la Lipova

  de Special Arad | 5 noiembrie 2018, 1:56 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Polițiștii din Săvârșin, împreună cu cei din Vărădia de Mureș au depistat un transport ilegal de lemne.

  Astfel, polițiștii au depistat în trafic, pe D.N. 7, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 36 ani, din Fântânele, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,72 metri cubi material lemos specia cer, depășind cu 1,72 metri cubi cantitatea de material lemnos înscrisă în avizul de însoțire. De asemenea, în aviz era specificată o cantitate de 1 metru cub specia fag, care nu era tranportată efectiv.

  Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010, fiind dispusă confiscarea valorică a sumei de 164,22 de lei (contravaloarea unui metru cub material lemnos specia fag).

  De asemenea, a fost indisponibilizată cantitatea suplimentară de 1,72 metri cubi material lemnos din specia cer.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.