luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Leidsman a fost scos de UTA de pe lista LPF! Să n-ajungi să te laude Rednic…

  de Lucian Dănilă | 24 august 2023, 2:31 PM | Sport

  1

  Kyvon Leidsman a fost pariul lui Mircea Rednic pentru acest sezon la UTA. Cu fiecare ocazie pe care a avut-o, antrenorul Bătrânei Doamne l-a lăudat pe fotbalistul născut și crescut în Olanda (n.r. corect ar fi Țările de Jos).

  A jucat pentru TOP Oss, pentru De Graafschap, dar niciunde nu a avut cifre impresionante. La sosirea sa la Arad, Leidsman a și spus că intenționa să renunțe la activitatea sportivă pentru a se dedica celei de kinetoterapeut.

  A marcat un gol în meciul amical din pre-sezon cu CSM Reșița, dar în campionat, deși a intrat în fiecare meci, nu a reușit nimic, nici măcar o fază de care să ne aducem aminte.

  Odată cu transferul atacantului austriac Alexandar Vucenovic, UTA l-a scos de pe lista LPF pe Kyvon Leidsman și cel mai probabil urmează să plece. Vom vedea care va fi modalitatea despărțirii, pentru că Leidsman a fost propus pentru un împrumut până în vară chiar la echipa căreia i-a marcat, CSM Reșița.

  „Leidsman la antrenamente zici că e Ronaldo”, spunea Mircea Rednic, cel care l-a lăudat excesiv și pe Nortey, jucător împrumutat apoi la Dumbrăvița.

  Să n-ajungi să te laude Rednic…

  Citește și:

  UTA a câștigat amicalul de la Reșița, dar Rednic a scăpat printre dinți câteva cuvinte menite să îngrijoreze

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.