Numărul bolnavilor la secțiile Covid din Arad, în continuă creștere: 63 de pacienți, dintre care 9 copii

  de Special Arad | 1 September 2021, 2:11 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad | Topic special

  0

  Imagine cu rol ilustrativ / Secția Boli Infecțioase Copii Arad (foto: basilica.ro)

  63 de pacienți, dintre care 9 copii, confirmați cu infecție SARS CoV-2 sunt internați, astăzi, pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. De asemenea, cinci pacienți, toți adulți, necesită îngrijire pe terapie intensivă.

  „Avem nouă copii internați în Compartimentul Boli Infecțioase Copii, cu vârsta cuprinsă între 4 luni și 17 ani, cu forme ușoare spre medii de boală. În cadrul Compartimentului Boli Infecțioase Copii, avem 20 de paturi pentru pacienții pozitivi, cu posibilitate de suplimentare”, declară dr. Lenuța Timiș, director medical interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.