Lazăr Faur: „Lucrările pentru spațiul de agrement de pe Mărului sunt în grafic”

  de - | 30 June 2022, 8:35 PM | Comunicate contra cost

  0

  Viceprimarul Lazăr Faur a prezentat alături de deputatul Sergiu Bîlcea, stadiul lucrărilor la zona de agrement de pe strada Mărului. Un spațiu degradat, ocupat în trecut de construcții improvizate ilegale, va fi transformat în zonă de agrement, cu terenuri de sport.

  Este o investiție de 22,8 milioane de lei, din care 17,5 milioane fonduri europene nerambursabile. Lucrările trebuie să fie gata în februarie 2023, să avem aici o zonă frumoasă, verde. Vor fi construite două terenuri de sport, trei terenuri multifuncționale (baschet, volei, handbal), un teren de baschet și altul de handbal, locuri de joacă, zone pentru iubitorii de câini și spații pentru relaxare. În plus, sunt realizate lucrări pentru infrastructură și sunt realizate parcări. Vrem să mai rezolvăm două probleme, coșurile de la vechea cărămidărie și o stație de beton, trebuie cred să fie mutate de aici. Nu ar trebui să fie un impediment pentru o lucrare în condiții bune, lucrările sunt în grafic. Proximitatea cu o zonă cu probleme sociale a fost rezolvată, cei care au îndeplinit condițiile au primit locuință socială și vom extinde zona de locuințe sociale pentru cei care au nevoie”, a spus viceprimarul Lazăr Faur.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.