vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lansare diminuată de pandemie la „Salonul absolvenților” | Foto

  de Tomck@t | 5 februarie 2021, 12:15 PM | Cultură

  0

  (foto: Radu Bulzan)

  Vernisarea „Salonul absolvenților”, organizat de Asociația Foto Club Arad, a avut loc la Sala Clio miercuri, 3 februarie. Din cauza condițiilor impuse de pandemie, numărul celor care au putut fi prezenți la vernisaj a fost foarte redus, dar salonul poate fi vizitat de doritori până în data de 14 februarie, între orele 9 – 17.

  Deschiderea expoziției a fost făcută de profesoara Rodica Vancu și de Mircea Boran, președintele Foto Club Arad și au prezentate 60 de imagini realizate de către noii absolvenți ai cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociație. Cei șapte autori sunt: Barna Romeo, Drăgan Nazar Cătălin Daniel, Duca Gabriel, Igreț Răzvan, Nan Ciprian Constantin, Scrob George și Zsambok Zoltan.

  Foto Radu Bulzan 1

  „Felicit pe fotografii expozanți care sunt absolvenții celui mai recent curs autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația noastră și le urez: Lumină bună!

  Doresc să adresez mulțumiri Complexului Muzeal Arad pentru găzduire, Bibliotecii Județene A. D. Xenopol pentru sprijin logistic, Monica Szentes pentru afiș și, nu în ultimul rând, dlui Octavian Iolu care a pregătit și predat acest curs autorizat.

  Vă invit să vedeți această expoziție deosebită și să participați la cursurile realizate de noi: autorizat de specializare, de inițiere adulți și cercul foto gratuit pentru copii”, transmite Mircea Boran, Președinte Foto Club Arad.

  Foto: Radu Bulzan

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.