Grădinița P.P. „Piticot” din Arad a marcat Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

  de Special Arad | 5 December 2022, 4:22 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Copiii de la Grădinița P.P. „Piticot” Arad, îndrumați de doamnele educatoare Mircea Adelina și Dragoș Georgiana, împreună cu doamna director prof. Mîț Mihaela, au desfășurat o activitate extrașcolară „Și tu îmi ești prieten în prag de sărbătoare” alături de preșcolarii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, directori prof. Piroș Olimpia și Balaci Lavinia, educatoare Ilisia Sorina și Ispas Florina, profesor psihopedagog Gros Cristina, Varga Alexandra Bianca și Bîrlea Oana Maria, profesor psihopedagog Iercoșan Silvia.

  Colaborarea cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă are ca obiectiv exprimarea solidarității și respectul pentru persoanele cu dizabilități, precum și încurajarea copiilor pentru a se dedica activităților desfășurate cu persoane aflate în dificultate. Activitatea extrașcolară a urmărit atingerea incluziunii și implicării, prin angajarea preșcolarilor într-un program educațional de activitate, ce promovează integrarea socială.

  Activitatea extrașcolară „Și tu îmi ești prieten în prag de sărbătoare” face parte din cadrul Proiectului Național „Educație pentru Valori” (EPV) – „Joc, respect și bucurie”, coordonat la nivelul Ministerului Educației de doamna inspector general prof. Viorica Preda, iar la nivelul județului Arad de doamna inspector școlar pentru educație timpurie prof. Tipei Mariana, care urmărește să sprijine creșterea generațiilor de copii care prețuiesc, emană și creează valori precum solidaritatea, prietenia, întrajutorarea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.